Jak si zabezpečit majetek

Mít řádně zabezpečený dům, byt, garáž, automobil nebo i jízdní kolo, znamená jednodušší a klidnější život. Se správným zabezpečením svého majetku nemusíte mít obavy ze zlodějů. Pokud by přece jen došlo ke vloupání, nebudete mít problémy s úhradou vzniklé škody od pojišťovny.

Na koho se obrátit?

Existuje řada obchodů, které se specializují na určitou zabezpečovací techniku. Můžete u nich koupit jen to zařízení, které prodávají. Pokud se zajímáte o kompletní sortiment zabezpečení, ze kterého byste si mohli vybírat prakticky pod jednou střechou, pak je tu pro vás firma 1. REX SEVICES, a.s. V její nabídce najdete kompletní sortiment moderního GPS zabezpečení, ale také GPS sledování vozidel a osob, různé typy zabezpečení domů, bytů a rekreačních objektů. Nechybí ani speciální řešení pro jízdní kola nebo přepravní kontejnery určené na střechy automobilů.

Služby Rex

Firma 1. REX SERVICES poskytuje své služby bez jakéhokoliv omezení i během nouzového stavu. Přepravní firmy mohou využívat například nezávislé GPS lokátory ke sledování pohybu svých nákladních vozidel, lodí nebo strojů. Lokátory mohou používat také majitelé veteránů nebo lodí, u kterých nejsou vhodné jakékoliv zásahy do elektroinstalace. Mohou také sloužit jako sekundární jednotka u luxusních automobilů, nebo ke sledování pohybu půjčených nebo zastavených vozidel. Nezávislé GPS lokátory jsou použitelné i pro stavební a jiné stroje, od bagrů až po sněžné rolby. Velice užitečné jsou také při přepravě cenných zásilek.

Zabezpečení domu

Mezi služby Rex.eu patří také střežení domů, včetně napojení na pult centrální ochrany s možností profesionální výjezdové služby. Ve své nabídce má také detektor pohybu s vestavěnou kamerou. V případě narušení prostoru vám toto zařízení pošle obrázek zloděje. Novinkou jsou jednoduché nezávislé detektory, které pošlou alarm na váš telefon nebo email, takže můžete okamžitě uvědomit policii nebo bezpečnostní agenturu. Tyto detektory komunikují přes sítě internetu a nepotřebují ústřednu, SIM kartu ani WiFi.

Nové články