Prodej a servis ručního nářadí

Mnozí si pod pojmem ruční nářadí představí především kladívko, kleště či šroubovák. Ovšem to by znamenalo značné zúžení, jelikož ručním nářadím jsou také elektrické či akumulátorové vrtačky, nejrůznější pily, vrtáky, brusky a spousta dalšího nářadí. Neobejdou se bez něho jak výrobní podniky, autodílny, profesionální řemeslníci, ale ani běžní domácí kutilové. Ti všichni mají možnost vybrat si z bohatého sortimentu nabízeného společností Eli M Store, která nabízí ruční nářadí pocházející z produkce českých firem.

Jaké jsou kategorie nářadí?

Pro snadnější orientaci obchodníků i spotřebitelů je ruční nářadí rozděleno do několika kategorií, a to zejména podle účelu používání. V první kategorii je zařazeno nářadí dílenské, jako jsou pily, pilky, pilové kotouče atd. Do druhé kategorie patří golasady, ráčny, gumové, dřevěné, silikonové a nylonové palice, což je převážně vybavení autodílen. V této kategorii byste našli i kompresory, stříkací a ofukovací pistole, tlakové hadice, to vše včetně příslušenství. Třetí kategorie je určena klempířům, kteří zde najdou nůžky na plech, spojovací kleště, nýty a nýtovací kleště či nýtovací matice.

Další sortiment Eli M Store

Tato společnost se zaměřuje především na prodej nářadí od českých výrobců. Jejich nářadí se vyznačuje perfektní kvalitou, spolehlivostí a odolností proti opotřebení. Těchto vlastností dosahují výrobci díky mnohaletým zkušenostem. Dalším okruhem činností Eli M Store je nabídka kompletní dodávky kompozitních roštů, výztuží, profilů a konstrukcí, které jsou perfektní alternativou dřeva, oceli, hliníku a jiných materiálů. Kompozit je totiž velice vhodným materiálem do náročných podmínek, kde si jinak používá hlavně nerezová ocel. K jeho přednostem patří pevnost, odolnost proti korozi a nízká hmotnost.

Prodej oneline a servis

Zákazníci Eli M Store mají možnost nejen výhodně nakupovat ruční nářadí a další výrobky v nově otevřeném oneline železářství za velkoobchodní ceny a ušetřit tak až 25 %. Mohou využívat i servisu ručního, elektrického či upínacího nářadí.

Nové články