Jak vyřešit prodej nebo nákup nemovitosti?

Řešíte možný prodej nebo nákup nemovitosti, a to jakéhokoliv typu? Prodáváte svůj dům, byt nebo pozemek? Nebo chcete nový byt nebo dům pro sebe a svou rodinu koupit, či hledáte víkendovou chatu nebo chalupu, kde můžete během jara, léta a podzimu trávit víkendy a dovolené? Nabídka realitních kanceláří a makléřů je velmi široká a vy si z ní prostě neumíte vybrat? Nejste si jisti, na kterou realitní kancelář nebo makléře se obrátit? Nebo naopak máte strach řešit situaci mimo realitní kancelář, ať nenaletíte podvodníkům? Vyberte si pro vás toho nejlepšího realitního makléře, který s vámi vše projde a pomůže vám situaci vyřešit k vaší maximální spokojenosti.

Makléř, který má zkušenosti

Zajímáte se o nemovitosti střední Čechy? Prodáváte v této oblasti svoji nemovitosti nebo je vám tato oblast blízká a chcete se v ní usídlit natrvalo, anebo je to pro vás prostě místo, kde chcete mít svou chalupu či chatu? Procházíte spoustou nabídek a možností, ale pomalu se v tom ztrácíte? Raději se obraťte na odborníka, na realitního makléře, který má v realitách bohaté zkušenosti, působí na realitním trhu dostatečně dlouho, takže se správně orientuje a už umí odhadnout, co je pro kterého zákazníka důležité a potřebné, v čem je potřeba změnit svůj pohled a v čem si naopak trvat na svém a vůbec jaké nabídky jsou pro něj ty pravé. Dokáže také správně odhadnout a vyhodnotit danou situaci a je schopen pomoct klientům jak s prodejem, tak i s nákupem všech typů nemovitostí. Pomůže vám zajistit start vaší nové životní etapy, spojené s bydlením.

Člověk na svém místě

Tak by se dal nazvat exkluzivní makléř Bc. Roman Machník, MBA, který se v obchodu pohybuje víc než dvacet let a od roku 2007 působí na realitním trhu. Vždy si zakládá na vzájemné důvěře, ta je pro něj tím nejdůležitějším. Zajímá jej vždy především samotný klient, jeho potřeby a očekávání, jeho nemovitost je pak už jen určitým nástrojem, jak pomoct vyřešit jeho aktuální životní situaci. Spolu se svými klienty projde kompletním procesem pořízení jejich nového vysněného domova nebo místa, kde chtějí se svými blízkými trávit svůj čas. Často s tím souvisí zároveň i prodej jejich stávajícího a již nevyhovujícího bydlení. Během svého působení v realitách pomohl již více než 600 klientům s jejich nemovitostí, ať už to byl nákup jejich nového domova, nové chaty, chalupy či pozemku nebo naopak prodej jejich nemovitosti. Jde příkladem a inspiruje své kolegy, jak to dělat líp, pomáhá svým klientům ke splnění jejich vytouženého snu, spojeného s bydlením a pomáhá široké veřejnosti se lépe orientovat ve složité oblasti realit. Neustále se zdokonaluje, sleduje nové trendy a aktuální situaci a vývoj na realitním trhu.

Nové články