Vinylové podlahy jsou skvělou volbou pro moderní interiér

Vybíráte vhodnou podlahu do interiéru? Nejde o lehké rozhodování, protože možností výběru je mnoho. Při výběru je samozřejmě důležité zohlednit to, aby vám podlaha vydržela co nejdéle a splňovala požadavky na používání a údržbu. Co se vám vybaví pod vinylovou podlahou? Tato podlaha má mnoho názvů, lino, linoleum či PVC podlaha. Jde o podlahovou krytinu vyrobenou z polyvinylchloridu. na trhu jsou už desítky let, dnes už je technologie výroby mnohem vyspělejší, tato podlaha má obrovské množství výhod.

Poznejte výhody vinylové podlahy

Je antibakteriální, pružná a příjemná na dotek. Chůze po ní je tichá a také nevyžaduje žádnou speciální údržbu. Když je podlaha špinavá, jednoduše se setře mopem nebo hadrem. Jejím hlavním znakem je velmi vysoká odolnost, je odolná vůči opotřebení, poškrábání i nárazům. Můžete s ní počítat, že vám vydrží po mnoho let a stále bude vypadat jako nová. Velkým plusem je zde široký výběr vzorů. Vinylová podlaha může imitovat prakticky jakýkoliv povrch, od betonové podlahy až po dlažbu, parkety, laminátovou podlahu a mnoho dalšího.

Výběr vzorů je široký a můžete tak zvolit barvu nebo vzor, který se bude do vašeho interiéru nejlépe hodit. O různých druzích podlah je známo, že se hodí jen pro konkrétní místnosti, vinylová podlaha je však vhodná prakticky pro všechny místnosti, od kuchyně až po obývák nebo koupelnu. Kvalitní vinyl vypadá všude krásně. Jeho aplikace není složitá, lepí se totiž na podklad. Pokud podklad vašeho interiéru není rovný, k jeho vyrovnání se použije vyrovnávací směs, následně se může vinylová podlaha nalepit. Položení vinylové podlahy je rychlé a navíc je vinylová podlaha cenově velmi výhodná. Pokud hledáte spolehlivé, kvalitní a cenově přijatelné řešení pro podlahu v interiéru, s vinylovou podlahou vždy skvěle pořídíte.

Nové články